Info & Tarieven

 

Algemene informatie

Lasertag

U kunt het laserspel in verschillende sets huren.  Alle laserspellen zitten per 8 in een handige opbergkoffer om het transport naar de door u gekozen locatie zo vlot mogelijk te maken. Ook voorzien wij een duidelijke handleiding bij afhaling, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van het gehuurde lasergame.

Onze lasergames kunnen gespeeld worden in een individuele en teammodus. Dit is dan ook de ideale attractie voor zowel jong als oud, verjaardagsfeest of teambuilding, indoor of outdoor, ...


Capture the Flag nachtspel

Dit spel is bedoelt om in het donker te spelen. Per set zijn er atributen voorhanden voor 10 personen, deze zitten in een handige opbergkoffer om het transport naar de door u gekozen locatie zo vlot mogelijk te maken. Ook voorzien wij een duidelijke handleiding met de nodige spelvarianten bij afhaling, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van het gehuurde spel.

Dit is dan ook de ideale attractie om in het duister te spelen zowel voor jong als oud, verjaardagsfeest of teambuilding, indoor of outdoor,...


Waarborg

Om uw reservatie vast te leggen vragen wij een waarborg van 50 euro (bovenop de huurprijs). Na controle van het gehuurde materiaal wordt de waarborg teruggestort op uw rekening. De controle gebeurd zo snel mogelijk.


Tarieven

Onderstaande tarieven zijn geldig per speeldag of weekend. U dient  het gehuurde materiaal 1 dag op voorhand af te halen en 1 dag nadien terug  te brengen. Enkel de werkelijke speeldag zal u aangerekend worden. De huurprijs dient bij afhaling betaald te worden.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.


Beschrijving prijs

8 + 2 lasergeweren : 50 EUR

16 + 4 lasergeweren : 85 EUR

24 + 4 lasergeweren : 110 EUR


1 set Capture the Flag (10 pers.): 40 EUR

2 sets Capture the flag (20 pers.): 70 EUR